wat je misschien niet wist:

13-03-2019

Kinderen kunnen vanaf de geboorte behandeld worden. Door de in het centrum speciaal ontwikkelde methode kan via gedachtekracht de energie en het emotioneel veld van het kind benaderd en behandeld worden. Deze non-verbal methode is uniek en heeft al bij vele kinderen hier en in het buitenland grote resultaten opgeleverd......

Reeds in de baarmoeder is het kind vaak bewust aanwezig. De band met de moeder en haar bewustzijn is enorm nauw. Belangrijke gebeurtenissen vòòr de geboorte en de geboorte uiteraard zelf kunnen sporen achterlaten: verdriet, kwaadheid, verdediging, angst en overlevingsdrang bepalen soms het gedrag van de pasgeborenen.

In de eerste levensmaanden of soms jaren erna kunnen ongemakken komen en kan gedrag ontstaan dat een gevolg is van een vroeg trauma. Deze residu's van niet verwerkte problemen moeten ontkracht worden om op een zorgeloze wijze door het leven te kunnen gaan, om het leven ten volle te kunnen leven.

In sommige gevallen dragen kinderen zelfs de problemen van de moeder mee of nemen ze zware familie energie over. Dit kan benaderd, behandeld en geheeld worden.

Reactie van een mama met een huilbaby van 10 maand oud:

"We zijn nog steeds zo blij en u zo dankbaar voor het effect van de behandeling bij Luas!

2 maand geleden zijn we met Lucas bij u geweest, sindsdien is er veel veranderd, beetje bij beetje leren we echt Lucas kennen. Nog regelmatig moeilijke momenten maar we hebben geen huilbaby meer en de stoelgang verloopt nu ook normaal!

Lucas stapt vrolijk rond, ontdekt de wereld verder, slaapt nu 2 weken door! Af en toe nog een moeilijke nacht, maar dit komt door de vele tandjes die aan het doorkomen zijn en de dingen die hij van overdag nog moet verwerken."