Kostprijs

Meestal wordt eerst een intake gesprek gevoerd, (kostprijs 70 €) om te kijken wat de kern van het probleem is, waar het eigenlijk om gaat. Dit gesprek is zinvol opdat therapeut en cliënt elkaar beter leren kennen en vertrouwen. Een therapeut waar het niet mee klikt gaat dikwijls weinig resultaat halen. Je krijgt ook informatie over hoe een sessie verloopt en je vragen kunnen beantwoord worden. Daarna wordt afgesproken voor de eerste sessie.

Een regressie duurt gemiddeld anderhalf uur, zelden korter en soms langer. De kostprijs bedraagt 150 €. Duurt de sessie langer dan 2,5 uur dan komt er 50 € bij. Wees U ervan bewust dat één behandeling soms meer resultaat heeft dan jaren psychotherapie. Tot op heden is er geen tussenkomst van de mutualiteit.

Intake en sessie kunnen ook samen gebeuren. Dit neemt meer tijd in beslag maar is een besparing van 20€ op het geheel: kostprijs 200€

Behandeling van baby's en kinderen via de non-verbal methode kost 70 €.

Sessies worden zorgvuldig gepland. Ze nemen heel wat tijd in beslag. Annulaties kunnen ENKEL TELEFONISCH gebeuren (niet per mail) en worden aanvaard tot 48 uur voor de sessie zonder kosten. Voor annulaties binnen de 48u wordt het honorarium in rekening gebracht. 

Gelieve cash te betalen! Er is geen Bancontact aanwezig.