Kostprijs

Op aanvraag wordt eerst een intake gesprek gevoerd, (kostprijs 70 €) om te kijken wat de kern van het probleem is, waar het eigenlijk om gaat. Dit gesprek kan zinvol zijn opdat therapeut en cliënt elkaar zo beter leren kennen en vertrouwen. Een therapeut waar het niet mee klikt gaat dikwijls weinig resultaat halen. Je krijgt ook informatie over hoe een sessie verloopt en je vragen kunnen beantwoord worden. Daarna wordt afgesproken voor de eerste sessie.

Een consultatie kost 150€ en duurt 2 uur. Er is ruimte om de sessie te laten uitlopen. in dat geval komt er 30€ bij per begonnen half uur. Wees U ervan bewust dat één behandeling soms meer resultaat heeft dan jaren psychotherapie. Tot op heden is er geen tussenkomst van de mutualiteit.

Intake en sessie kunnen ook samen gebeuren. Daarvoor voorzien we 3 uur en kost 220€ (70€ + 150€). Ook hier is ruimte om de sessie te laten uitlopen. In dat geval komt er 30€ bij per begonnen half uur. 

Behandeling van baby's en kinderen via de non-verbal methode kost 70 €.

Sessies worden zorgvuldig gepland. Ze nemen heel wat tijd in beslag. Annulaties kunnen ENKEL TELEFONISCH gebeuren (niet per mail) en worden aanvaard tot 48 uur voor de sessie zonder kosten. Voor annulaties binnen de 48u wordt het honorarium in rekening gebracht. 

Gelieve cash te betalen! Er is geen Bancontact aanwezig.