Resultaten

het resultaat dat beoogt wordt:

LICHAMELIJK 

(Herstel van energie en weerstandsvermogen, verminderen van overgevoeligheden en van lichamelijke klachten, pijnen die verdwijnen)

EMOTIONEEL 

(Innerlijke kalmte, zelfacceptatie en zelfvertrouwen, herstel van inlevingsvermogen en positieve emoties, bv. kunnen genieten, uiten van emoties, blijheid en enthousiasme ervaren)

MENTAAL 

(Begrip en inzicht in oorzaak en gevolg, het hele plaatje zien en begrijpen)

SPIRITUEEL 

(Evenwicht creëren en gezondheid terug winnen, stap per stap. Hoe ingewikkelder het probleem, hoe eenvoudiger de oplossing dikwijls. Ervaren dat je mag zijn, een deel zijn van het geheel, gedragen worden...)  

reacties van cliënten

oktober '21

Hallo Marc,

Graag had ik je "dank je" gezegd voor de regressie van gisteren.
Om me terug één te laten worden met mezelf, met mijn innerlijke ik. Dank je om me de wijsheid te geven om los te laten, om te helpen te herenigen wat herenigd moest worden. Het thuis brengen van een ziel die zoekende was, eenzaam en verdrietig. Het terug samen brengen van een gezin, wachtende op elkaar. Zodat ook zij verder kunnen. Om hem die eenzaam was, kwaad en vol verdriet terug te laten voelen wat vreugde is.
Dank je om ook mij te helpen, me terug te laten weten en voelen hoe het is er bij te horen. Iemand te zijn. Te laten voelen dat loslaten niet kwijt is maar rust schenkt. Het mogen ervaren wat ik nu ervaar is als een geschenk. Te mogen ervaren wat het is een eigen lichaam te hebben dat van jezelf is.
"Ik ben" heeft een totaal andere betekenis gekregen in mijn beginnend nieuw leven.
Dank je