Resultaten

het resultaat dat beoogt wordt:

LICHAMELIJK 

(Herstel van energie en weerstandsvermogen, verminderen van overgevoeligheden en van lichamelijke klachten, pijnen die verdwijnen, kwalen die genezen...)

EMOTIONEEL 

(Innerlijke kalmte, zelfacceptatie en zelfvertrouwen, herstel van inlevingsvermogen en positieve emoties, bv. kunnen genieten, uiten van emoties, blijheid en enthousiasme ervaren)

MENTAAL 

(Begrip en inzicht in oorzaak en gevolg, het hele plaatje zien en begrijpen)

SPIRITUEEL 

(Evenwicht creëren en gezondheid terug winnen, stap per stap. Hoe ingewikkelder het probleem, hoe eenvoudiger de oplossing dikwijls. Ervaren dat je mag zijn, een deel zijn van het geheel, gedragen worden, aarden...)  

Wat mensen vertellen...


maart '24

Dag Marc,
De therapie is gelukt!
Ik ben veel rustiger binnenin in en heb geen haatdragend gevoel meer.
Alsook de woede uitbarsting of het snel kwaad worden zijn verdwenen.
Het is makkelijker om een gesprek aan te gaan en problemen uit te klaren wat alleen maar voordelen heeft.
Ik wil je daarvoor bedanken Marc.

feb. '24: ervaring van leegte en eenzaamheid:  

Dag Marc, ik wou je toch nog even extra bedanken voor gisteren. Mijn gevoelens hebben zoveel rust gekregen, heb al mogen merken dat mijn woorden zoveel duidelijker zijn. Op mijn weg dat ik al bewandelde is dit wat me echt verandering brengt, ik heb het gevoel weer vooruit te kunnen.


Nov. '23: moeite met aanraking en beleven van sexualiteit:

Zoals je hebt gevraagd en ik heb beloofd, stuur ik je even hoe het met mij is gegaan na de regressie.

De angst voor het aanraken is volledig verdwenen. De eerste dagen na de regressie voelde ik me heel open en in rust. Waar ik voordien verkrampte bij een aanraking, ben ik nu eerder ontspannen en geniet ik van de aanraking. 

Dank je wel om mij zo goed te begeleiden bij de regressie. Ik moet toegeven dat het voor mij heel moeilijk was om mijn verstand opzij te zetten, om in de regressie te gaan, maar het is gelukt en het bracht me de nodige heling.
Okt '23: doodsangst bij examens:

Zoals beloofd laat ik je weten dat ik in alle rust geslaagd ben voor het praktisch rijexamen voor de motor. Ik voel mij iemand anders sinds vrijdag, het is echt weg, die doodsangst en de heftige reactie van mijn lichaam daar op.       Heel erg bedankt om mij te helpen! Dit gaat een grote positieve impact hebben op mijn leven.


Juli '23: Angst na auto ongeluk: durfde niet meer meerijden met iemand:

Na de sessie heb ik twee weken afgewacht en alles laten bezinken. Moet wel zeggen dat de weken na de sessie er nog heel veel emoties zijn losgekomen en ik heb ook nog duidelijkere beelden gekregen van uit de sessie. Toen we dan samen op reis vertrokken heb ik de eerste keer meegereden. En al mijn angst was weg. Ik kon het bijna niet geloven. Was echt ongelofelijk na 3 jaar die angst te dragen, ik ben daar héél dankbaar voor.


oktober '21

Hallo Marc,

Graag had ik je "dank je" gezegd voor de regressie van gisteren.
Om me terug één te laten worden met mezelf, met mijn innerlijke ik. Dank je om me de wijsheid te geven om los te laten, om te helpen te herenigen wat herenigd moest worden. Het thuis brengen van een ziel die zoekende was, eenzaam en verdrietig. Het terug samen brengen van een gezin, wachtende op elkaar. Zodat ook zij verder kunnen. Om hem die eenzaam was, kwaad en vol verdriet terug te laten voelen wat vreugde is.
Dank je om ook mij te helpen, me terug te laten weten en voelen hoe het is er bij te horen. Iemand te zijn. Te laten voelen dat loslaten niet kwijt is maar rust schenkt. Het mogen ervaren wat ik nu ervaar is als een geschenk. Te mogen ervaren wat het is een eigen lichaam te hebben dat van jezelf is.
"Ik ben" heeft een totaal andere betekenis gekregen in mijn beginnend nieuw leven.
Dank je