En bij kinderen?

Kinderen kunnen vanaf de geboorte behandeld worden. Door de in het centrum speciaal ontwikkelde methode kan via gedachtekracht de energie en het emotioneel veld van het kind benaderd en behandeld worden. Deze non-verbal methode is uniek en heeft al bij vele kinderen hier en in het buitenland grote resultaten opgeleverd......

Blogbericht

11-03-2019

Gebruik gebieden met foto's om de inhoud visueel te splitsen

Ook kinderen tot 15-16 jaar kunnen behandeld worden

Bij baby's wordt gewerkt in hun energieveld om hun klachten en pijnlijke ladingen te verwerken. Dit is een eigen methode die exclusief in Centrum Iris door mij wordt toegepast en zeer mooie resultaten geeft. 

Van de babyleeftijd af tot pakweg 16 jaar kan er met kinderen gewerkt worden, De regressie wordt dan als het ware onrechtstreeks toegepast. 

De methode heet 'remote session' en is in feite een sessie met één van de ouders. Zij zoemen makkelijk in op het energieveld van het kind en op die manier worden trauma en doorgemaakte pijnlijke fases verwerkt onder begeleiding van de therapeut. 

Er wordt steeds nauwlettend omgegaan met privacy en ethiek. De behandeling moet volledig in het belang van het kind staan. 

Regressietherapie bij kinderen is belangrijk! 

Hoe vroeger hun problemen opgelost, hoe minder problemen later!